Народно-оркестрова література - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Методичні вказівки для виконання самостійної роботи з дисципліни: «Народно-оркестрова література» включають окремі питання організації самостійної освітньої діяльності студентів (вивчення першоджерел, робота над конспектом лекцій та над рефератом, ознайомлення з аудіо та відео матеріалами) і забезпечують формування практичних навичок з самостійного опанування теоретичних знань. У сукупності з основним лекційним матеріалом та додатковим навчальним матеріалом, який студенти вивчають самостійно, забезпечується формування теоретичних знань і практичних навичок, які студенти самореалізують в подальшій роботі педагогом, артистом оркестру, сольнім виконавцем, диригентом творчого колективу. Курс розроблено для викладачів та професійної підготовки студентів-бакалаврів спеціальності 025 «Музичне мистецтво».
метод. вказівки до самостійної роботи до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво»
Keywords: народно-оркестрова література; folk-orchestral literature