Фізична активність як чинник зміцнення здоров'я та профілактики захворювання шкіри - Бровко, Карина Сергіївна (Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди, 2026)
У сучасних умовах зростає кількість дерматологічних захворювань, що пов'язано зі стресом, малорухливим способом життя, порушенням режиму дня та екологічними факторами. Шкіра є важливим індикатором стану організму, тому підтримання її здоров'я є актуальним завданням. Фізична активність виступає доступним і ефективним засобом профілактики.
[постер-тези]
Keywords: фізична активність