Інформаційні технології - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Інформаційні технології» є важливою складовою підготовки бакалаврів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Зміст курсу розкриває особливості інформаційних технологій. Його вивчення сприяє підготовці нової генерації кадрів, здатної на високому рівні працювати із інформаційними технологіями.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» ОП «Інформаційна та документаційна діяльність»
Keywords: інформаційні технології; information technology