Концертний виступ естрадного співака: психологія підготовки - Откидач, Володимир Миколайович (ХДАК, 2011)
Ідеться про складові психологічної підготовки концертного виступу естрадного співака.

This article is about the constituents of psychological preparation of concerto appearance of crooner.
Keywords: естрадний спів; vaudeville singing; concerto appearance