Досвід етнохореології в опануванні стилістики слобожанського танцювального фольклору - Мостова, Ірина Сергіївна (My University, 2019)
У статті проаналізовано та систематизовано передові методологічні розроблення в галузі етнохореології в контексті їх застосування під час концептуалізації стилістики слобожанського танцювального фольклору.
Keywords: етнохореологічна методологія, ethnorehorological methodology; стилістика фольклорного танцю, stylistics of folklore dance; народний танець Слобожанщини, folk dance of Slobozhanshchyna