Режисура аудіовізуальних творів - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Видання містить програму курсу, теми практичних занять, тематику самостійної роботи, теми індивідуальних занять, перелік питань для самоперевірки, список рекомендованої літератури. Для викладачів, здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем.
прогр. та навч.-метод. матеріали для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, які навчаються за напрямками 02 «Культура та мистецтво», освітня програма «Режисура телебачення»
Keywords: режисура аудіовізуальних творів; directing audiovisual works