Етапи розвитку інклюзивної фізкультурної освіти в Греції - Скальскі, Д. В.; Цигановська, Наталія Василівна (My University, 2023)
Тезово розглянуто історичний аспект становлення та етапи розвитку інклюзивної фізкультурної освіти в Греції.
Keywords: фізична культура і спорт