Інформаційна політика та безпека - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Курс «Інформаційна політика та безпека» є вибірковим для освітньопрофесійної програми «Менеджмент культури», «Соціальна та культурна журналістика» підготовки бакалаврів спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності». Завдання навчальної дисципліни є навчити студентів аналізувати інформаційні загрози, пояснити особливості інформаційної політики країни.
силабус навч. дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 028 "Менеджмент соціокультур. діяльності", освітньо-проф./освітньо-наук. програма "Менеджмент культури", рівень вищ. освіти перший (бакалавр.)
Keywords: інформаційна безпека; інформаційна політика; information security; information policy