Нова історія - Бірьова, О. Ю. (ХДАК, 2024)
Навчальна дисципліна «Нова історія» є складовою частиною дисциплін нормативного циклу основного блоку освітньої програми. Дисципліна знайомить з основними подіями в історії ключових держав Європи та Америки впродовж ХVІІ – початку ХХ ст., з провідними тенденціями їхнього розвитку і чинниками, що їх обумовили; ставить ці держави у контекст глобальної історії, визначає їхні роль і місце в ній.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", перший (бакалавр.) рівень вищої освіти, cпец. 027 "Музеєзнавство. Пам’яткознавство", освітньо-проф. програма "Цифрові музейні індустрії"
Keywords: нова історія