Мультимедійні технології у виставковій та експозиційній діяльності - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Навчальна дисципліна «Мультимедійні технології у виставковій та експозиційній діяльності» є обов’язковою для підготовки фахівців за освітньою програмою «Музеєзнавство, пам’яткознавство», формує комплекс загальних та спеціальних компетентностей, необхідних для кваліфікованого володіння теоретичними та практичними навичками діяльності. Дисципліна покликана надати здобувачам знання про сучасні напрями розвитку музейної сфери: впровадження нових технологій в експозиційний простір та музейну практику. Розкриваються основні підходи, методики, особливості роботи з новітніми інструментами в музеях, зокрема технологіями AR, VR, 3D реконструкціями, віртуальними етикетками.
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Музеєзнавство, пам'яткознавство", спец. 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", ступінь вищ. освіти - магістр
Keywords: музеї, museums; мультимедійні технології, multimedia technologies