Архівознавство - Коржик, Наталя Анатоліївна (ХДАК, 2026)
Навчальний курс «Архівознавство» є важливим для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Зміст курсу розкриває теоретико-методологічні, правові засади архівознавства, організацію роботи сучасних архівних установ, підрозділів, основи роботи з архівними документами та системами.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу, освітньо-проф. програма «Інформаційна та документаційна діяльність», спец. 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», перший (бакалавр.) рівень вищої освіти
Keywords: архівознавство; archival science