Прикладна лінгвістика - (:unkn) unknown (ХДАК, 2018)
Одним з найважливіших напрямків розвитку лінгвістики є прикладна лінгвістика, одним з головних завдань якого є рішення та оптимізація традиційних лінгвістичних завдань, як, наприклад, переклад або навчання мовам.
конспект лекцій навч. дисципліни. Освітня програма "Інформ. та документац. діяльність" першого (бакалавр.) рівня освіти, спец. 029 "Інформ., бібл. та арх. справа", спеціалізація "Інформ. та документац. діяльність", ф-т Соц. комунікацій
Keywords: прикладна лінгвістика, applied linguistics; лінгвістика, linguistics