Формування правової культури студентів у сфері медіа через діяльність студентського самоврядування - Бутко, Маргарита Юріївна (ХДАК, 2026)
Сучасне студентське життя давно вийшло за межі лише навчання. Воно наповнене подіями, творчими ініціативами, культурними проектами. І саме в цьому середовищі студенти вчаться проявляти себе. Особливо це помітно в закладах культури, де постійно щось відбувається: знімаються відео, організовуються заходи, ведуться соціальні мережі, створюється власний контент. Здається, що це просто творчість. Але поруч із цим завжди є ще один вимір — правовий. І про нього часто згадують уже тоді, коли виникає проблема.
Keywords: правова культура; студентське самоврядування