Сутність та розвиток вокальної техніки - Верещака, Артем Олександрович (My University, 2023)
Кожний вокаліст намагається розвинути свої вокальні здібності до високого рівня, натренувати свій голос так, щоб ним захоплювались тисячі людей. Цьому передує складна робота над унікальністю голосу, чистотою його звучання, диханням та інших аспектів, які входять до вокальної техніки.
Keywords: вокальна педагогіка, vocal pedagogy