Латиноамериканський бальний танець та методика його викладання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Мета навчальної дисципліни – підготувати виконавця, викладача латиноамериканського бального танцю дитячого або дорослого танцювального колективу, діяльність якого спрямована на різні форми занять бальними танцями, як-то: школа, чи студія бального танцю; танцювально-спортивний клуб; ансамбль бального танцю, чи команда танцювально-спортивного формейшн, колектив професійних виконавців бальних танців.
конспект лекцій. Освітня програма "Бальна хореогр.", галузь знань: 02 "Культура і мистецтво", спец. 024 "Хореогр.", ф-т хореогр. мистецтва
Keywords: бальні танці латиноамериканські; ballroom dancing