Класичний танець та методика його викладання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальна дисципліна «Класичний танець та методика його викладання» знайомить з історією формування та розвитку класичного танцю, його провідними діячами та їх діяльністю, термінологією та основними методичним особливостями виконання рухів класичного танцю біля палки та на середині зали. Під час вивчення курсу відбувається розвиток фізичних можливостей, напрацювання сили м’язів, вивчення різноманітних технічних прийомів, удосконалення виконавської майстерності, формується вміння точно та вільно володіти своїм тілом.; має міждисциплінарні зв’язки з курсами «Мистецтво балетмейстера», «Народно-сценічний танець та методика його викладання». Дисципліна розрахована на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної̈ освіти.
програма та навч.-метод. матеріали для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 024 «Хореографія», освітньої програми «Бальна хореографія»
Keywords: класичний танець