Вісник Харківської державної академії культури. Вип. 51. Серія: Соціальні комунікації - (:unkn) unknown (ХДАК, 2017)
У науковому збірнику розглядаються методологічні, історичні, теоретичні, методичні й організаційні проблеми інформаційної, бібліотечної діяльності; сучасні тенденції роз- витку інформатики та наук соціально-комунікаційного циклу.

In a scientific journal discusses the methodological, historical, theoretical, methodological and organizational problems of information, library operation; current trends in the development of Informatics and Sciences of social communications.
збірник наукових праць
Keywords: соціальні комунікації; бібліотечна справа; social communications; librarianship