Виникнення складових системи документопостачання бібліотек України в епоху рукописання - Соляник, Алла Анатоліївна (ХДАК, 2002)
Проаналізовано особливості генезису та диференціації джерел документопостачання бібліотек України княжої доби.
Keywords: документопостачання бібліотек; комплектування бібліотечного фонду; рукописні книги