Виконавська реконструкція фольклорного тексту та навчально-виховний процес - Бреславець, Галина Миколаївна (My University, 2012)
Розглядаються особливості виконавської реконструкції фольклорного тексту в навчально-виховному процесі та концертно-сценічній практиці студентів спеціалізації «Народний спів».
Keywords: народнопісенна творчість; folk song; музичний фольклор; musical folklore