Еволюція уявлень про книгознавство як наукову дисципліну - Сищенко, Світлана Віталіївна (ХДАК, 1999)
Розглянуто систему визначень книгознавства, починаючи з трьохчленної формули книгознавства, розробленої М. М. Лісовським (1884), до моделі книжкової справи, запропонованої М. А. Низовим (1992), що є методологічною основою для подальшого розвитку книгознавства.
Keywords: книгознавство