Виробництво аудіовізуальних творів - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Навчальна дисципліна «Виробництво аудіовізуальних творів покликана розкрити для студентів базове розмаїття аудіовізуальних творів, створення яких лежатиме в сфері їх базових професійних компетенцій. Об’єктом вивчення дисципліни «Виробництво екранних творів» у 5 семестрі 4 курсу навчання є концептуальний аудіовізуальний твір. Згідно з навчальним планом робота студента в межах цієї дисципліни передбачає творчу співпрацю майбутніх телерепортерів зі студентами двох інших освітніх програм «Режисура телебачення» та «Оператор телебачення». Відповідно до цього, основний акцент у навчанні студентів освітньої програми «Телерепортерство» робиться на майстерності підготовки сценарію – як бази для аудіовізуального втілення майбутнього твору. У процесі вивчення дисципліни студенти мають усвідомити теоретичні засади розвитку аудіовізуального мистецтва, зокрема його драматургічну методологію у підготовці різножанрових аудіовізуальних робіт. Навчальна дисципліна «Виробництво аудіовізуальних творів» покликана сприяти формуванню у студентів здібностей самостійного та оперативного створення сценаріїв різних жанрів аудіовізуальних творів, а також практичної реалізації проекту у співпраці з операторами та режисерами.
силабус навч. дисципліни галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 021 "Аудіовіз. мистецтво та виробництво", освіт. програма "Телерепортерство", рівень вищ. освіти перший (бакалавр.), курс 4, семестр 7
Keywords: production of audiovisual works