Вісник Харківської державної академії культури. Вип. 62 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
У науковому збірнику розглядаються методологічні, історичні, теоретичні, методичні й організаційні проблеми інформаційної, бібліотечної діяльності; сучасні тенденції розвитку інформатики й інформаційної, бібліотечної та архівної справи. Для науковців, викладачів, аспірантів, докторантів, працівників сфер інформаційної, бібліотечної та архівної справи.
збірник наукових праць
Keywords: соціальні комунікації; бібліотечна справа; social communications; librarianship