Сценічна творчість студентів і право: роль студентського самоврядування - Астахова, Віолета Валеріївна (ХДАК, 2026)
Сценічне мистецтво в студентському середовищі — це передусім емоція. Жива взаємодія. І особливе відчуття присутності, яке не можна передати через екран. Це вистави, концерти, перформанси, творчі вечори. Тут усе відбувається «тут і зараз». І саме тому іноді здається, що ніякого юридичного осмислення це не потребує. Але це лише на перший погляд
Keywords: студентське самоврядування; сценічне мистецтво