Практика педагогічна - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Представлена програма та навчально-методичні матеріали узагальнюють й систематизують уявлення щодо організації практики педагогічної, орієнтованої на професійно-практичну підготовку здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня, освітньо-професійної програма «Сценічне мистецтво», галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 026 «Сценічне мистецтво». Дана програма та навчально-методичні матеріали відбивають зміст й форму проведення практики педагогічної та містять пакет додатків з документацією до практики, яку оформлює здобувач вищої освіти.
програма та навч.-метод. матеріали, другий (магістер.) освіт. рівень, освітньо-проф. програма "Сцен. мистецтво", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 026 "Сцен. мистецтво"
Keywords: звітна документація, reporting documentation