Майстерність актора - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
«Майстерність актора» – обов’язкова навчальна дисципліна, яка є головною частиною загальної системи викладання фахових дисциплін, для виховання та різнобічного гармонійного розвитку фахівців спеціалізації «Акторcьке мистецтво драматичного театру і кіно». Набуті знання та уміння можуть бути використані при вивченні дисциплін «Сценічна мова», «Робота актора в поетичному театрі та кіно», «Сучасні театральні школи», «Специфіка роботи актора в кіно», «Специфіка роботи актора в музично-драматичному театрі».
прогр. та навч.-метод. матеріали для бакалаврів 1 курсу спец. 026 «Сценічне мистецтво», освітня програма «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно»
Keywords: акторська майстерність; acting skills