ТikТok та Instagram як нові сцени для популяризації естрадного співу - Салюкова, Карина Русланівна (ХДАК, 2025)
Сучасний культурний простір стрімко змінюється під впливом цифрових технологій та соціальних мереж. Традиційне розуміння «сцени» як фізичного простору для реалізації творчості сьогодні розширюється: воно охоплює віртуальні платформи, що стали важливими каналами комунікації між виконавцем і слухачем. У цьому контексті TikTok та Instagram виступають інноваційними цифровими сценами для популяризації естрадного співу.
TikTok and Instagram as new stages for the popularization of pop singing
Keywords: соціальні мережі; популяризація естрадного співу