Типаж античного ерудита як умова конкурентоспроможності у світі цифровізації - Сошніков, Андрій Олександрович (ХДАК, 2025)
Процес освіти особистості є безперервним, кожна людина розвивається і змінюється протягом усього життя. Нова парадигма часто з’являється раніше, ніж виникає потреба в ній, і часто саме аутсайдер порушує правила і змінює світ. Концепція пайдейї, або формування гармонійно цілісної особистості, є фундаментальним аспектом освіти часів Античності.
Keywords: цифровізація; Пайдея