Спеціальний інструмент (фортепіано) - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Програма та навчально-методичні матеріали з дисципліни «Спеціальний інструмент» (фортепіано) сформований для комплексної підготовки здобувачів-піаністів до професійної діяльності. Вони забезпечують систематичний підхід до навчання, сприяють розвитку виконавської майстерності та надають необхідні знання для успішної кар'єри у сфері музики. Основна мета курсу – формування та розвиток професійних навичок гри на фортепіано, необхідних для успішної виконавської та педагогічної діяльності, а також підвищення рівня музичної культури та естетичного сприйняття здобувачів. Програма охоплює різноманітні аспекти піаністичної освіти, включаючи технічну підготовку, інтерпретацію музичних творів тощо, що дозволяє здобувачам розвивати свої навички у різних напрямах фортепіанної гри. Матеріали є незамінним ресурсом для здобувачів та викладачів ХДАК для забезпечення якісної підготовки здобувачів за освітньо-професійною програмою «Фортепіано».
програма та навчально-методичні матеріали з курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», ОП «Фортепіано»
Keywords: фортепіано