Застосування цифрових новітніх технологій при організації культурних заходів в Україні - Жаркова, А. Є. (ХДАК, 2024)
Трансформація цифрових новітніх технологій не оминає й культурну сферу, що значно покращує доступ до культурних продуктів. До пандемії були лише спроби впровадити технології в культуру. Проте закриття наневизначений час культурних центрів, неможливість відвідати культурні заклади та проводити офлайн заходи – стало тим самим вирішальним кроком у світ цифрових новітніх технологій. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз можливостей та обмежень застосування цифрових новітніх технологій при організації культурних заходів в Україні, та надання рекомендацій щодо їх впровадження.
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти другого (магістер.) рівня, спец. 028 Менеджмент соціально-культурної діяльності, ОПП "Менеджмент соціокультурної діяльності"
Keywords: соціокультурна сфера; цифрові технології в соціокультурній сфері