Правова культура як чинник ефективної діяльності студентського самоврядування - Бутко, Маргарита Юріївна (ХДАК, 2025)
У сучасному суспільстві, що орієнтується на демократичні цінності, правова культура є ключовою складовою не лише державного управління, а й повсякденного життя громадян. Особливої актуальності вона набуває у сфері студентського самоврядування, яке покликане бути простором реалізації прав, свобод та ініціатив молоді. Формування високого рівня правової культури студентів є запорукою ефективної, прозорої, відповідальної діяльності студентських органів, а також важливим елементом розвитку правової держави.
Keywords: студентське самоврядування; правова культура