Культура України. Вип. 6. Серія Мистецтвознавство - (:unkn) unknown (ХДАК, 2000)
Розглядаються проблеми розвитку світової і національної культури, телебачення, театрального та музичного мистецтва, фольклористики, музеєзнавства.
збірник наукових праць
Keywords: культурологія; музичне мистецтво; сценічне мистецтво; фольклористика; музеєзнавство; телебачення