Специфіка взаємодії "церковної" та "духовної" православної музики - Бойко, Вячеслав Геннадійович (ХДАК, 2011)
Аналізуються музичні та теоретичні аспекти богослужбовоспівочої культури й мистецтва Православної церкви.

The autor analyses мusical and theoretical aspects the art and culture of the Orthodox church.
Keywords: духовна музика; церковна музика; orthodox church culture; church music; spirit music