Основи психіатрії - Віденєєв, Ігор Олександрович (ХДАК, 2020)
Методологічні й теоретичні основи клінічної психіатрії. Основи загальної психопатології. Психічні й поведінкові розлади внаслідок уживання психоактивних речовин. Психічні й поведінкові розлади внаслідок уживання алкоголю.Органічні розлади. Психічні порушення при черепно-мозковій травмі. Соматогенні психічні розлади. Судинна й інволюційна психічна патологія. Епілепсія. Шизофренія, шизотипичні й маревні розлади. Афективні розлади настрою.
конспект лекцій з навчальної дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 05 "Соц. та поведінкові науки, спец. 053 "Психологія"
Keywords: психіатрія, psychiatry