Сценічний практикум народнопісенного виконавства - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальна дисципліна «Сценічний практикум народнопісенного виконавства» є однією із складових у комплексному професійному формуванні творчої особистості й музично-художньому становленні майбутнього фахівця мистецької сфери. Спираючись на кращі досягнення минулого та сучасного народнопісенного мистецтва, ця дисципліна поглиблює та посилює професійну і загальну художньо-світоглядну підготовку здобувачів. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «музичне мистецтво», слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 025 "Музич. мистецтво", ОП «Народний спів»
Keywords: музичний фольклор; народний спів український; народнопісенна творчість; folk song