Теорія та практика візантійської музики - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчально-практичний посібник “Теорія та практика візантійської музики” є важливою складовою підготовки бакалаврів за спеціальністю 025 “Музичне мистецтво”. Зміст посібника теоретично та практично показує сутність та значення візантійської музичної культури для підготовки співаків сольного академічного напрямку, виконавців хорового мистецтва, а також музикантів широкого профілю. Він має поглиблювати історичні й теоретичні знання в галузях загальномузичного напрямку, а також розширювати інтонаційні можливості співака, хормейстера або інструменталіста.
навч.-практ. посіб., освітньо-проф. прогр. “Академічний спів”, спец. 025 "Музичне мистецтво", галузь знань 02 “Культура і мистецтво”, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти
Keywords: церковна музика, church music; візантійська музика, Byzantine music