Репрезентація діяльності бібліотек у сегменті соціальних медіа - Трощина, К. І. (ХДАК, 2024)
Однією з найпопулярніших платформ є соціальна мережа Instagram, яка базується на обміні фотографіями, відео та текстовими повідомленнями. Завдяки особливостям її контентної реалізації, ця мережа привернула увагу більш як двох мільярдів користувачів. Наявність такої великої аудиторії стала поштовхом до того, що бібліотеки, як й інші заклади культури та освіти, обрали саме цю мережу для популяризації та підвищення ефективності своєї діяльності. Мета роботи: аналіз особливостей репрезентації діяльності бібліотек у соціальних мережах.
кваліфікац. робота на здобуття освітнього ступеня "магістр", спец. 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа", ден. форми навчання
Keywords: Instagram; libraries in social networks; бібліотеки в соціальних мережах; просування бібліотек в соціальних мережах