Класичний танець та методика його викладання. Екзерсис біля станку для студентів першого року навчання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Робота складається з запису комбінацій екзерсису біля станка: Рlié, Battements tendus, Battements tendus jetés, Rond de jambe par terre, Battements fondus, Battements frappés, adagio, Petit battements sur le cou-de-pied, Grands battements jetés. Наданий практичний матеріал допоможе студентам опанувати методику виконання рухів класичного танцю, а також стане в нагоді при самостійній роботі та удосконаленні особистої майстерності.
Keywords: класичний танець, classic dance; методика викладання спецдисциплін, technique of teaching special discipline