"Слобожанський Дюма" Григорій Петрович Данилевський - Приходько, А. Е. (ХДАК, 2023)
Об’єкт – розробка цілісної музейної концепції теми даної дипломної роботи «Слбожанський Дюма» Григорій Петрович Данилевський. Предмет – висвітлення музейними засобами теми «Слобожанський Дюма» Григорій Петрович Данилевський.
кваліфікац. робота здобувача першого освітнього рівня (бакалавр), ден. форми навчання, спец. 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство"
Keywords: музейні виставки