Цифрова трансформація медіа в Україні: можливості та виклики - Шелестова, Анна Миколаївна (ХДАК, 2024)
Процес цифрової трансформації, які відбуваються у всьому світі, докорінно змінюють медіаіндустрію, і Україна не становить виняток. А повномасштабне вторгнення росії в Україну значно прискорило діджиталізацію медіасфери в Україні. Перехід на нові цифрові платформи зумовлює кардинальні зміни у структурі роботи медіа, пошук нових моделей взаємодії з аудиторією та способів монетизації контенту. Цифрова трансформація надає нові можливості для медіа.
Keywords: журналістика цифрова; ЗМІ електронні