Новітні технології музейної справи - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Новітні технології музейної справи» являється важливим компонентом у підготовці магістрів за спеціальністю 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство». Зміст курсу розкриває види новітніх технологій, які застосовуються сучасними вітчизняними та закордонними музеями. І є логічним продовженням попередніх музеєзнавчих курсів.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти зі спец. 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», ОП «Музеєфікація об’єктів історико-культурної спадщини»
Keywords: музеєзнавство; museology