Особливості еволюції виконавства на гармоніках у китайській музичній культурі ХХ — початку ХХІ століття - Шемет, Лариса Василівна (ХДАК, 2021)
В умовах глобалізаційних та інтеграційних перетворень, якими позначене сьогодення, активної міжкультурної комунікації проблемне поле сучасних досліджень у вітчизняному мистецтвознавстві постійно розширюється. Цікавим у цьому плані є вивчення східних музичних культур, зокрема китайської.
Keywords: музична культура Китаю; musical culture of China