Теоретичні та пратичні аспекти віртуального туризму на прикладі авторського туру «Японська подорож по намальованим місцям» - Новак, А. О. (ХДАК, 2024)
Актуальність обраної теми обумовлена стрімким розвитком віртуального туризму як важливого компонента сучасної туристичної діяльності. Суттєва зміна у сприйнятті подорожей та розваг споживачів відбувається під впливом технологічних інновацій, що ставить питання перед фахівцями галузі стосовно оптимізації та ефективності використання віртуальних ресурсів у туризмі. Об’єкт – віртуальний туризм. Предмет – теоретичні та практичні аспекти віртуального туризму на прикладі авторського туру «Японська подорож по намальованим місцям». Мета – теоретично дослідити та практично розробити авторський аніме-тур «Японська подорож по намальованим місцям».
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти другого (магістер.) рівня, спец. 242 "Туризм", ОПП "Туризмознавство"
Keywords: віртуальний туризм; virtual tourism; Японія; tourism in Japan