Прийоми розвитку спеціальної рухової координації у здобувачів вищої хореографічної освіти - Бортник, Катерина Віталіївна; Курдупова, Олена Миколаївна (My University, 2023)
Система вищої хореографічної освіти має на меті розвиток у студентів спеціальної рухової координації в межах розвитку загальної координації, оскільки опанування будь-якої спеціалізації передбачає не тільки вузьке володіння одним видом танцювального мистецтва, а й отримання доволі широкого спектру умінь та навичок в кожному окремому виді хореографії.
Keywords: хореографічна освіта; choreographic education; біомеханіка хореографічних рухів; biomechanics of choreographic movements