Бібліотерапія як засіб розвитку соціального інтелекту в учнів з особливими потребами - Туріщева, Л. В.; Дорожко, І.; Малихіна, О. (ХДАК, 2023)
Представники харківської психологічної школи обстоювали думку про те, що сприймання художнього твору, розуміння його змісту може використовуватися для з’ясування життєвих явищ. У сучасній науковій літературі бібліотерапія аналізується як спеціальний корекційний вплив на людину за допомогою читання спеціально підібраної літератури для підтримання її психічного стану.
Keywords: бібліотерапія; library therapy