Комунікативні стратегії установи - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Комунікативні стратегії установи» є одним із вибіркових для підготовки бакалаврів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Зміст курсу спрямований на ознайомлення з теоретичними та прикладними аспектами розробки та реалізації комунікаційної стратегії установи як системної комунікації, орієнтованої на встановлення довгострокових взаємозв’язків між організацією, її зовнішніми й внутрішніми аудиторіями, які допомагають успішно досягати організаційних цілей.
прогр. до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спец. 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», ОП «Інформаційна та документаційна діяльність»
Keywords: communication strategies of the institution