Культура України. Серія: Культурологія, вип. 64 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
У науковому збірнику подано матеріали за результатами наукових досліджень проблем культурології.

The proceedings present the results of the scientific studies on the issues of Culturology.
зб. наук. пр.
Keywords: культурологія, culturology