Художній репортаж в українському медіапросторі: тенденції розвитку жанру - Куликова, Олена Миколаївна (ХДАК, 2025)
У сучасному медіапросторі, перенасиченому швидкими новинами та гучними заголовками, виникає потреба в жанрах, здатних глибоко пояснити складні процеси, передати атмосферу подій та розповісти історії простих людей. Одним із таких жанрів є художній репортаж — жанр на межі журналістики та літератури.
Literary report in the Ukrainian media space: genre development trends
Keywords: український медіапростір; художній репортаж