Шлях до вершин : до ювілею професорки А. А. Соляник - Сєдих, Віктор Васильович; Коржик, Наталя Анатоліївна (My University, 2024)
Стаття присвячена професійним та науковим здобуткам докторки педагогічних наук, професорки, проректорки з наукової роботи Харківської державної академії культури Аллі Анатоліївні Соляник з нагоди ювілею. Вона є особливою жінкою, в якій гармонійно поєднуються розум і краса, енергійність, доброзичливість і справедливість, професіоналізм й креативність, талант і працелюбність.
Keywords: Соляник Алла Анатоліївна; бібліотекознавці українські; Харківська державна академія культури