Бібліотекознавство та бібліографія. Вип. 11 - (:unkn) unknown (Ред.-видав. від-л Книжкової палати УРСР, 1971)
Матеріали 11 випуску збірника знайомлять читачів з роботами теоретично-методичного характеру. Тут вміщені статті про координацію бібліотечного обслуговування робітників технічною літературою, про інформаційну роботу дитячої бібліотеки на допомогу школі тощо. Робляться спроби визначити предмет бібліотекознавства як науки, друкується продовження статті про місце бібліографії в системі суміжних галузей.
міжвідомчий республіканський збірник
Keywords: бібліографознавство; бібліотекознавство; культурне будівництво