Костюм та сценічне оформлення танцю - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальниа дисципліна «Костюм та сценічне оформлення танцю» є вибірковим компонентом з циклу професійної підготовки бакалаврів. Зміст дисципліни розкриває основні принципи сценічного оформлення хореографічної вистави, знайомить з описом історичного одягу та комплексами традиційного національного костюму.
програма та навч.-метод. матеріали дисципліни для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. 024 "Хореографія", освітньої програми "Сучас. хореогр.", "Бальна хореогр."
Keywords: хореографія, choreography; костюм сценічний танцювальний, stage dance costume; сценічне оформлення танцю, stage design of the dance